L'educació és el principal vestit per la festa de la vida.

19/05/2020

Tasques del 19 de Maig

Bon dia Salpes,

Com estau?

Per avui les tasques són:

- Música: Mirau el que us ha deixat na Tània.

- Naturals i Socials: Us heu d'escriure una carta vosaltres mateixos!

Imagina't que en el futur han trobat un màquina que pot enviar cartes al present. Que et diries a tu mateix en unes 50-100 paraules?

Aquí va el meu exemple.


Bon dia Joan Antoni,

 És una mica mal d'entendre però sóc tu (Joan Antoni Oliver) que t'escric del futur. Sé que aquesta malaltia del Covid-19 us ha canviat les vostres i sé que a casa podeu estar més nerviosos de lo normal degut a aquesta incertesa del "no saber" que passarà. Jo no et puc dir quin futur vindrà perquè m'ho tenen prohibit. Però, m'encantaria donar-te les gràcies per haver estat a l'altura davant un moment com aquest. I també et volia dir, que aprofitis per anar a la platja aquesta setmana. Tal vegada, el paradís que has somiat tantes vegades el tenguis davant i no t'hagis  donat compte.

Una abraçada del  Joan Antoni del futur!



- Ambients: Avui toca Abstracte, recordau que basta fer una proposta.

ABSTRACTE


L’art no és cap cosa, és un camí”



BON DIA ARTISTES!!

AVUI ENS TOCA SEGUIR EXPLORANT EL MÓN DEL DIBUIX I LA PINTURA. US DEIXAM TRES PROPOSTES, PERÒ NO FA FALTA LES FACEU TOTES, ELEGIU LA O LES QUE MÉS US AGRADIN.

 

 

PROPOSTA 1:

Treballem formes, color i grafisme d'una manera més creativa. Tria dos objectes (en aquest cas una caixa petita i un tap), utilitza'ls com a motlle i feu les vostres composicions lliurement.

 

 

 

 

 

PROPOSTA 2

 

Crea un dibuix en un tovalló de paper de cuina, pintant els puntets que vénen marcats amb retoladors de colors.

Un cop acabat, amb una pipeta (o xeringa o el que es tingui a mà) es van tirant gotes d'aigua sobre i el dibuix es va difuminant.

        

 

                         

 

 

 

 

PROPOSTA 3

Per realitzar aquest treball es pot utilitzar el model de dibuix que us deixo a sota per descarregar


Plantilles de serps

https://webdelmaestro.com/wp-content/uploads/2017/06/Dibujos-para-hacer-con-l%C3%ADneas-dibujos-en-3d-de-serpientes.pdf

 

Començar a traçar les línies, que seran rectes al començament i al final, i corbes al dibuixar el cos de cada serp. Continuar el traçat de línies paral·leles fins a completar el dibuix.

Si no té facilitat per esbossar les línies, es pot començar dibuixant-les amb llapis, per després repassar-les amb retolador.

Abans de començar el traçat de línies amb retoladors cal tenir seleccionats els colors que es van a emprar i la seqüència de color que es vol utilitzar per intercalar els colors de les línies, ja que d'aquesta manera l'acabat és més bonic i decoratiu. 

A continuació es pot començar a delinear. 

(*) Jo aconsello fer proves en alguna fulla a part, per veure si ens agrada com queda.

Una vegada que es comença un traç, no s'ha d'aixecar el retolador, ni descansar a la meitat de la línia, sinó fins que s'hagi acabat aquesta. 

Altrament apareixen irregularitats i interrupcions en les línies, que li llevarien neteja i vistositat al dibuix. És important dibuixar cada línia amb decisió.

 



ENVIAR PROPOSTES A mmcolom@ceipsantferran.com 

Important escriure el curs i el grup !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada