L'educació és el principal vestit per la festa de la vida.

14/05/2020

Tasques del 14 de Maig

Bon dia Salpes!

Com estau? Esper que molt bé.

Per avui les tasques són:

- Català: Recordau acabar la tasca de dilluns si encara no ho heu fet, ja he rebut molts de correus amb les vostres redaccions, molt content de saber coses vostres! Del llibre de lectura, "Un llibre màgic" anau llegint el capítol 3. No fa falta llegir-ho tot avui, també teniu el cap de setmana!

- Educació Física: Mirau el que us ha deixat en Marc.

- Ambients: Avui toca "Petit Taller". Recordau que basta fer una proposta, podeu fer-les totes si us fa ganes.

AMBIENT EL PETIT TALLER 


Hola nins i nines!!! Com ja sabeu aquest ambient va destinat a treballar coses relacionades amb l'educació plàstica. Avui les propostes seran de manualitats senzilles.


A continuació,  es ficaran dues propostes per fer i ja sabeu que no fa falta fer les dues, sinó que podeu triar solament una!!  


PROPOSTA 1:

Monstres de paper: necessitareu cartolina blanca o de colors, per poder fer monstres com els que surten en les imatges següents:

Com es fan?: Exemple del monstre de color groc:

Doblegar la cartolina per la meitat, doblegar la part superior i desdoblegar.

Amb el paper doblegat per la meitat, per un costat amb unes tisores retallar la forma del nostre monstre. Important fer els peus. Una vegada retallat, desdoblegar i obrir-ho i doblegar el cap cap a dins.

Decorar al gust, i doblegar els peus cap endavant per a que es quedi de peu. 


*Si voleu fer el monstre taronja, heu de fer aquesta silueta amb les tisores:

 

*Si voleu fer el monstre marí rosa, heu de fer aquesta silueta amb les tisores:

*Podeu fer més d’un monstre, o podeu crear el vostre propi monstre!!! 

PROPOSTA 2:

Penjadors per la porta: amb una cartolina heu de pensar un disseny propi i fer un penjador per ficar en la porta de la vostra habitació. El primer que heu de fer és retallar la cartolina en forma de penjador i ja després dibuixar i pintar la vostra idea. Aquí us deixo algun exemple per donar-vos alguna idea: 


Una vegada acabades les propostes que heu fet, podeu enviar les fotos al email tperez@ceipsantferran.com. És important que en el email fiqueu el vostre nom i a poder ser el curs. Moltes gràcies!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada