L'educació és el principal vestit per la festa de la vida.

07/04/2020

Tasques del 7 d'Abril

Bon dia Salpes,

Les tasques d'avui són:

- Música: Mirau el que us ha deixat na Tània

- Socials i Naturals: Continuau amb l'experiment d'ahir, demà dimecres, farem una fitxa per saber com l'heu fet, quin material heu utilitzat, etc. Si pot ser, feis-li una foto!

- Ambients: Tria, una proposta, pots fer-les totes si vols, l'ambient d'avui és: Construccions!

Construccions
L’ambient de construccions és un espai destinat a construir i treballar principalment les matemàtiques amb diversitat de materials: peces de fusta de diferents mides, legos, materials apilables, peces magnètiques, tubs connectables… A través de les diferents construccions els alumnes poden treballar conceptes relacionats amb l’àmbit matemàtic mides, formes geomètriques, seriacions, relacions de simetries i equivalències.

Proposta 1:
Us va agradar l’anterior proposta de construir amb tubs de paper higiènic? Una altra manera per construir amb tubs és foradant-los i unir-los a través de llapis, pintures o retoladors, per a crear aquestes construccions.



Proposta 2: 
Amb retalls de cartró reutilitzat, els quals els podem pintar de diferents colors, els hi fem uns petits talls que ens serviran per encaixar-los entre ells i així tenir un joc nou de construcció.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada