L'educació és el principal vestit per la festa de la vida.

28/04/2020

Les notes i figures musicals!

Bon dia a tots i totes!!!

Avui, recordarem i treballarem les notes musicals!! Ho farem amb l'ajuda d'una fitxa, la qual trobareu a l'enllaç següent: https://es.liveworksheets.com/c?a=s&t=pyskjda7js&l=ti&i=ussdxc&r=bg

Ja veureu que és molt fàcil, però intentau contestar la nota sense mirar-ho adalt!! 😉

Una vegada finalitzada i enviada, passarem a la següent activitat d'avui, que és un repte de baquetes, amb la qual treballareu les figures musicals: la negra, les dues corxeres i el silenci de negra. 

Heu de preparar-vos si podeu un tipus de bateria improvisada, que podria ser amb el cub del fems o amb el de la fregona girats i aconseguir dues baquetes, que poden ser uns pals o uns utensilis de fusta de la cuina. Tipus així:

El repte consisteix en fer els ritmes que va proposant el video següent adalt a la dreta. Per cert, us anirà indicant amb quina mà heu de tocar cada figura musical: quan fica una E (vol dir mà ESQUERRA) i quan fica una D (mà dreta). 



Heu de compartir-me un petit video fent un troç del repte, poden ser 15-30 segons, no fa falta que sigui tota la cançó sencera!!! Per cert, al final quan diu FREESTYLE, vol dir que és lliure, podeu inventar els vostres ritmes!! Ànim, que segur que us surt súper bé!!!

Ja sabeu una vegada fet heu de compartir-me el video al meu email tperez@ceipsantferran.com.
Que passeu un bon dia!! 😊

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada