L'educació és el principal vestit per la festa de la vida.

19/03/2020

EDUCACIÓ FISICA A CASA 19 de març


EDUCACIÓ FISICA A CASA

Com a mestres d'Educació Física el nostre deure és remarcar la importància que té la realització d'activitat física en el dia a dia. Per tant, aquestes setmanes que estarem a casa no ens tenim que descuidar i continuar fent activitat física i esport.

JOCS AMB GLOBUS

1.      Voleibol amb globus. Una cadira, un sofà, una corda fan de xarxa. La resta, un jugador a cada costat i llest. A jugar!.

2.      Què no caigui! 2 jugadors. No hi ha xarxa. L'objectiu és tocar el globus perquè toqui el terra. Un jugador intenta que el globus toqui el terra, l'altre ha d'evitar-ho.

3.      A dalt aquest aplaudiment! Colpejar el globus a l'aire, picar de mans i tornar a colpejar a l'aire. Després fer dues picades de mans i tornar a colpejar, després tres picades i tornar a colpejar… quantes picades de mans serà capaç de fer sense que el globus toqui al terra?.

4.      Al terra ràpid! Colpejar el globus a l'aire, hi ha que tombar-se a terra, tornar a aixecar-se i tornar a colpejar el globus, tornar a tombar-se i tornar a aixecar-se… quantes vegades et podràs tombar al terra havent colpejat el globus prèviament i sense que aquest toqui el terra?

5.      Carreres de globus. Quin globus arribarà abans d'un lloc A a un B sense tocar-lo amb cap part del cos? Preparats? Llestos? Ja! (Hem de bufar).

6.      Fem cops amb el globus. Quants cops ets capaç de donar al globus utilitzant solament el cap?
I solament amb el peu?

7.      De quantes maneres pots portar el globus d'un lloc A (saló) a un altre B (cuina) sense tocar el globus amb les mans?

8.      Ping pong amb globus. Utilitzarem qualsevol taula, es posa un petit obstacle al mig (que faci de xarxa) i juguem al ping pong sent les raquetes les pròpies mans i la pilota un globus?

9.      Recerca del tresor amb globus. Es fica en un globus un petit detall. S'inflen 8 globus, cada globus amb un número (o color). Hi ha un globus que té el “tresor”. A partir d'aquí, se li donen pistes escrites i així fomentar la lectura perquè trobin els globus d'un en un. Arribat al final podran explotar el globus i aconseguir “tresor” buscat.



La idea principal d'aquests jocs és que les nenes i els nens del CEIP Sant Ferran de Ses Roques  puguin combatre l'avorriment a casa fent exercici,  deixant les pantalles i el wifi a un costat. Un altre dels objectius principals és que les mamis i papis puguin gaudir jugant amb els seus fills.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada