L'educació és el principal vestit per la festa de la vida.

02/07/2019

Treball autònom

El nostre grup de paraula d'altres mestres sempre s'ha mostrat amb molt personalitat. Molt forts, amb molta fam per aprendre i per fer. Una fam invisible però infinita a la vegada que els permet afrontar qualsevol repte que es proposin.

Amb aquesta mirada és com es decideix en un moment allà mitjans curs de segon que el nostre grup havia de ser fidel de la seva personalitat i seguir maneres de treballar que l'ajudin a fer-ho. Així és com es vam començar amb el treball autònom.

Una manera de treballar que ha respectat les potencialitats i els ritmes d'aprenentatges de cada un dels alumnes d'aquest grup. Una manera de fer que a la vegada a propiciat un clima d'aula ideal per a la convivència que afavoria fins i tot converses espontànies entre mestre i alumnne. Una manera de treballar que ha fet el que semblava impossible, possible. Hem vist així com els aprenentatges s'han multiplicat i han pujat molt més en la seva qualitat! Ha estat un plaer acompanyar-vos en aquesta manera de fer en la que vosaltres heu pogut ser volsaltres, gestors i motors dels vostres propis aprenentages. Enhorabona per la feina.

Aquí vos deix algunes fotos, hem podria haver passat el dia enregistrant com feiau el treball autònom, però vos havia d'acompanyar amb les correccions i ajudes que necessitaveu.





































Si heu arribat fins aquí és que vos heu meravellat amb les seves caretes d'il·lusió i alegria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada