L'educació és el principal vestit per la festa de la vida.

30/03/2019

La nostra amiga viatgera Iara

 UNA NOVA AMIGA

A la nostra classe hem trobat una amiga que li agrada descobrir món, en aquest cas ho fa en bicicleta i viatja ara mateix per Mèxic. Nosaltres aprofitam per aprendre de que com és el món a altres bandes més enllà de la nostra estimada Formentera gràcies als seus vídeos i fotos que ens envia amb molta dedicació. Ella és Iara.








ESCRIBIM CARTES

A més nosaltres també li enviam a ella fotos, vídeos i sobretot moltes cartes en les que aprofitam per aprendre a escriure millor per a que ens puguin entendre! Recordau que fer-se entendre i la expressió és el més important d'escriure. Sino volguessim dir o demanar res, no faria falta aprendre a escriure.

Només aprenen aquells que tenen la il·lusió de dir alguna  cosa, que volen ser escoltats o que volen simplement expressar-se. Sino hi ha això, no cal escriure, sino seria escriure perquè ho diu un adult o perquè toca i així no es produeix gaire aprenentatge.

Aquí podeu veure les cares d'il·lusió per ser escoltats, per comunicar-se amb la seva nova amiga, per conèixer noves coses d'una terra molt llunyana però a la vegada propera com la de Mèxic.












BONA FEINA CLASSE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada